Kwaliteit staat voorop

Met ons gehele team willen we je voorzien van hoogwaardige orthodontische zorg. Zodat we tand en kaakproblemen kunnen corrigeren, esthetische verbeteringen kunnen bieden en de algehele mondgezondheid zullen bevorderen. We houden onze kwaliteit hoog door te werken met zorgprotocollen, en voorzien onze zorgprofessionals van juiste opleiding en training. Ook maken we gebruik van geavanceerde technologieën waarbij we de patiënttevredenheid en -veiligheid waarborgen.

Onze beide orthodontisten staan ingeschreven in het BIG-register (het tandarts-specialisten register) en zijn lid van de Nederlandse en Europese vereniging van orthodontisten. We zijn gebonden aan strikte nascholingseisen en worden elke 5 jaar gevisiteerd.

Tarieven en declaratieservice

De orthodontische tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Meestal worden de tarieven jaarlijks bijgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wij maken gebruik van Netpoint factoring voor de facturering. Je eigen declaraties en facturen kun je zo makkelijk inzien. De mogelijkheden voor inloggen worden verstrekt zodra de behandeling start. Voor vragen rechtstreeks aan Netpoint kun je bellen met 04165-41509.

Huisregels

Om de behandeling efficiënt, maar vooral ook prettig te laten verlopen, hebben we enkele huisregels. We sturen de huisregels toe bij de start van behandeling zodat je dit op je gemak kunt nalezen.

Verzekering

De kosten van een beugelbehandeling kunnen deels vergoed worden als je een aanvullende verzekering voor orthodontie hebt. We raden aan om de voorwaarden van de aanvullende verzekering te onderzoeken.